GINOSEPT G84 6 OVULE

GINOSEPT G84 6 OVULE

Fares
Produs in stoc
33,57 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ginosept, 6 ovule

Ovulele GINOSEPT umezesc mucoasa vaginala permitand transportul nutrientilor catre celulele zonelor afectate favorizand calmarea acestora si intretinerea mucoasei.

Prin plantele din compozitie, se formeaza un strat protector pe mucoasa vaginala, care impiedica colonizarea cu patogeni. Astfel, produsul ajuta la reducerea disconfortului si accelerarea refacerii mucoasei vaginale afectate, evitandu-se infectiile cauzate de microorganismele potential patogene care provoaca inflamatii genitale, leucoree, candidoza.

Ovulele Ginosept au in compozitie plante medicinale, uleiuri esentiale si propolis. Produs 100% natural.

6 ovule a 1,85 grame

Dispozitiv medical

Tip produs: Dispozitiv medical

OND-DSZLGDMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.