ProMen x 60 capsule 3910

ProMen x 60 capsule 3910

RazMed Pharma
Produs in stoc
156,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Prospect ProMen x 60 capsule

Capsule pentru marirea penisului, ProMen

Descriere:

Aceste capsule sunt suplimente nutritive cu ingrediente 100% naturale, atent selectionate si combinate, alese in urma testelor efectuate de-a lungul unei perioade de timp. Scopul acestor teste a fost gasirea de solutii pentru cresterea placerii si a performantelor sexuale, in stransa legatura cu marirea naturala a penisului.

Capsulele pentru marirea penisului ProMen va scapa de orice neajuns pe care simtiti ca il aveti in viata dumneavoastra sexuala. Sa va dam cateva exemple:

1. marirea penisului cu un procentaj de 20-25%

2. ingrosarea penisului cu 3-5 cm

3. alungirea penisului cu 4-7 cm

4. orgasme prelungite si mai intense

5. erectii mai ferme si mai indelungate

6.circulatie imbunatatita a sangelui catre si prin penis

7. perioade scurte de recuperare intre contactele sexuale, deci o imbunatatire a potentei.

Capsulele pentru marirea penisului ProMen sunt aprobate si recomandate de o pleiada de profesionisti din domeniul medicinei, doctori, specialisti in plante sau experti din industria sexului. Aceste capsule reprezinta o formula completa de virilitate.

Pe langa efectele descrise mai sus, ele actioneaza la nivelul intregului organism, avand rol tonic si de revitalizare. Rezultatele rapide care apar in urma administrarii capsulelor ProMen au fost atestate de o serie de teste clinice si de o suita de reactii pozitive din partea clientilor.

Desi ingredientele au un efect puternic, nu este necesara nici un fel de reteta medicala eliberata de vreun doctor. Totodata, aparitia oricarui efect secundar in timpul tratamentului este exclusa.

Mod de administrare: 2 pilule pe zi.

Pentru a va bucura pe deplin de rezultatele capsulelor pentru marirea penisului ProMen, va recomandam sa urmati tratamentul timp de 4 luni, aceasta este perioada optima.

Mod de prezentare: Flacon 60 capsule.

PHARMA-8084-3910
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.