TINCTURA BRANCA URSULUI  50ML

TINCTURA BRANCA URSULUI 50ML

Dacia Plant
Produs in stoc
26,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Branca Ursului tinctura 50ml Branca Ursului tinctura este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.Mod administrare Uz intern: Adulti: cate 1-3 lingurite de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute inaintea mesei. Se recomanda administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile.Ingrediente Extract 1:6,7 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 52/48 in raport de masa) din radacini si seminte de branca-ursului (Heracleum sphondylium).Contribuie la - sustinerea activitatii secretorie a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei; - cresterea libidoului si vitalitatea organismului la ambele sexe; - optimizarea numarul de spermatozoizi; - reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj; - Imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului.Contraindicatii Hipertrofie benigna de prostata (adenom de prostata), fibrom uterin, cancere genitale, sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.Precautii La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.
OND-DL8053BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.