MACA PULBERE ECOLOGICA 125GR

MACA PULBERE ECOLOGICA 125GR

springmarkt
Produs in stoc
37,58 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaMaca (Lepidium Meyenii) este o radacina, care arata ca o ridiche mare, si are un gust picant-dulce. Este folosita inca din antichitate. Este o planta cu mare valoare nutritiva, fiind un cocktail de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D, E si oligoelemente: magneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, fier, etc. Maca este folosit pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, a vitalitatii, a energiei si a performantelor sexuale. Beneficii: la femei intensifica apetitului sexual si lubrifieaza vaginul a barbati creste capacitatea de rezistenta fizica imbunatateste calitatea spermei creste libidoul are efect vasodilatator imbunatateste functia erectila imbunatateste funciile metabolice reduce colesterolul actiune protectoare asupra densitatii osoase dupa menopauza usureaza simptomele menopauzei stimuleaza glanda pituitara: este tonic pentru sistemul hormonal vitamina B1 si B12 contribuie la imbunatirea sistemului nervos scade simptomele depresiei (CNS Neuroscience and Therapeutics). Atentiune: Maca poate avea un efect negativ asupra persoanelor care sufera de afectiuni ale tiroidei, afectiuni cardiace sau asupra celor are urmeaza o dieta saraca in sodiu. Citeste mai mult despre beneficiile radacinei de Maca aici! Tara de origine: Brazilia.Compozitie:IngredienteCantitatePulbere de Maca (Lepidium Meyenii) 125.00 gr Prezentare:125 gr.
OND-DK4862BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.