VITAMINA E 10 ML
VITAMINA E 10 ML
VITAMINA E 10 ML
VITAMINA E 10 ML

VITAMINA E 10 ML

Niavis
Produs in stoc
26,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei cosmetic, Vitamina E, Niavis, Antirid, Protectie UV, Antiinflamator, 10 ml Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular avand un rol important in protejarea pielii de factorii externi nocivi. Ca ingredient cosmetic este folosita in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare. Beneficii: ten si corp – potrivita pentru orice tip de piele, confera fermitate si elasticitate pielii, are efect antirid, protejeaza de factorii nocivi si razele UV - calmeaza si ajuta la regenerarea ranilor provocate de arsuri, acnee, cicatrici, eczeme Poate fi adaugata ca ingredient in creme pentru plaja/protectie solara, lotiuni, creme antirid, rujuri. par – confera firului de par vitalitate, cu actiune asupra parului uscat, cu varfuri despicate Poate fi adaugat ca ingredient in sampon si masca Adaugat ca si ingredient in diferite compozitii, prelungeste durata de utilizare a produselor. Ingrediente: DL-alpha-Tocopheryl Acetate (vitamina E) Proprietati: antirid, protectie solara, conservant, antiinflamator. Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. A se mentine intr-un recipient inchis. Tara de origine: China Gramaj: 10ml
OND-D11RX0MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.