ULEI COCOS BIO EXTRAVIRGIN (UZ EXTERN) 100ML

ULEI COCOS BIO EXTRAVIRGIN (UZ EXTERN) 100ML

Pronat
Produs in stoc
21,49 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Ulei de cocos Bio extravirgin pentru uz cosmetic, 100 ml

  • Pentru un bronz & masaj perfect!
  • Plaja
  • Masaj
  • Uz cosmetic

Contine: ulei de cocos extravirgin.

Iata care sunt avantajele daca folosesti uleiul de cocos pentru bronz:
- mai putina cojire dupa statul la soare: din cauza caldurii si a faptului ca isi pierde din umezeala, pielea ajunge sa se cojeasca si sa se usuce foarte tare. Uleiul de cocos hidrateaza in profunzime, nu doar la suprafata, ceea ce inseamna ca vei avea o piele lucioasa si apetisanta, fara cojite sau crapaturi. In plus, se formeaza o bariera de grasimi saturate la suprafata pielii, care nu permit pierderea umezelii.

- te ajuta sa te bronzezi mai repede si sa capeti o culoare mai frumoasa: partea buna este ca va trebui sa stai mult mai putin in soare decat daca te dai cu crema obisnuita pentru protectie solara. Uleiul de cocos activeaza mai repede melanina de sub piele, dand acea culoare aramie intr-un timp mult mai scurt. Daca vrei sa te bronzezi fara sa iti pui sanatatea in pericol, este recomandat sa petreci sub 3 ore in soare, apoi sa stai la umbra cateva ore sau chiar pana a doua zi. Daca te dai cu ulei de cocos si petreci cate 20 de minute in soare, luand pauze intre reprizele de bronzat, vei obtine mult mai repede culoarea mult dorita.

- nu blocheaza absorbtia de vitamina D: dupa cum probabil stii, aceasta vitamina este produsa de corp atunci cand acesta este expus la soare, dar se pare ca produsele menite sa blocheze razele UV impiedica si capacitatea pielii de a absorbi vitamina, ceea ce face foarte rau pielii si intregului organism.

Cum sa folosesti uleiul de cocos pentru bronz
Pentru ca uleiul de cocos sa te protejeze cum trebuie de razele UV, prima oara trebuie sa aplici o cantitate mai mare, dupa care sa reaplici cantitati mai mici o data la 10 minute, masand pana intra in piele. Nu sta niciodata la soare mai mult de 20 de minute, pentru ca efectele acestuia variaza in functie de tipul tau de piele si de sensibilitatea pe care o ai.

Totodata, este bine sa stii ca uleiul de cocos nu te poate proteja 100% de razele UV, asa ca nu este indicat sa te expui exagerat de mult la acestea. De fapt, nu ai nevoie de mai mult de 15-20 de minute pe zi de stat la soare, mai ales daca folosesti ulei de cocos, care grabeste bronzul.

Foarte important este sa nu cumperi orice ulei de cocos, ci sa apelezi la cel nerafinat sau virgin. Uleiurile rafinate nu functioneaza la fel de bine, pentru ca nu contin acizi grasi. In plus, ele nu au nici beneficiile mentionate mai sus si pot contribui la arderea pielii, in loc sa o protejeze. Nu te zgarci la acest produs, la fel cum nu te-ai zgarci nici la crema cu factor de protectie solara, pentru ca este vorba despre sanatatea ta.

Incearca si tu uleiul de cocos pentru bronz si vei avea parte exact de culoarea la care ai visat toata vara!

Origine: Filipine

OND-DWWHD5BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.