VITAMINA A 10ML
VITAMINA A 10ML
VITAMINA A 10ML
VITAMINA A 10ML

VITAMINA A 10ML

Niavis
Produs in stoc
30,14 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei cosmetic, Vitamina A, Niavis, Antirid, Hidratant, Cicatrizant, 10 ml Vitamina A este una din cele mai importante vitamine fiind esentiala pentru cresterea, dezvoltarea si integritatea structurala cutanata, fiind si un normalizator al pielii. Vitamina A si derivatii sai au efecte multiple recunoscute in produsele cosmetice. Ingrediente: vitamina A- Palmitate, min 1.0 Mil IU/g Proprietati: regenerant, cicatrizant, hidratant Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic Atentie! Nu se aplica direct pe piele, ci ca si ingredient in compozitii cosmetice precum creme, lotiuni, seruri, masti Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: China Gramaj: 10ml
OND-DTQRX0MBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.