ULEI DE AVOCADO 50ML
ULEI DE AVOCADO 50ML
ULEI DE AVOCADO 50ML
ULEI DE AVOCADO 50ML

ULEI DE AVOCADO 50ML

Niavis
Produs in stoc
19,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei de Avocado, Niavis, presat la rece, Hidratant, pentru uz cosmetic, ingrijirea pielii si a parului, 50ml Uleiul de avocado reprezinta o sursa bogata de vitamine A, B1, B2 si D si este usor absorbit de piele. De asemenea hidrateaza in profunzime, constituind astfel un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Uleiul de avocado este o sursa bogata de acizi grasi, mai ales acid oleic, care se regaseste si in uleiul de masline. Acesta are rolul de a grabi procesul de regenerare celulara, contribuie la vindecarea ranilor si are proprietati antiinflamatoare. Acidul oleic nu se oxideaza foarte rapid, ceea ce face ca uleiul de avocado sa aiba o perioada mai mare de valabilitate, iar la temperaturi ridicate nu isi pierde din proprietati. Uleiul de avocado este folosit ca si compus in produsele destinate ingrijirii pielii,si parului, datorita continutului ridicat de vitamina E. Vitaminele si nutrientii din compozitia uleiului de avocado stimuleaza cresterea rapida a parului, intaresc radacina acestuia si ajuta parul sa devina mai des, mai stralucitor si mai puternic. Ingrediente: 100% ulei de avocado presat la rece (Persea Gratissima) Proprietati: cicatrizant, hranitor si catifelant, restructurant ,hranitor Mod de utilizare: ca ingredient cosmetic, pentru ingrijirea pielii si a parului. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare. Tara de origine: Africa de Sud Gramaj: 50ml
OND-D96RX0MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.