Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Expedierea și livrarea produselor către dumneavoastră se face prin Poșta Română sau prin curierat rapid.

Vă rugăm să specificați atunci când comandați produsul în căsuța Informații livrare dacă doriți livrarea prin Poșta Română ( 2-5 zile - vă rugăm verificați la oficiul poștal de care aparțineți) sau prin Curierat rapid (24h-48h - va rugăm specificați orele la care curierul poate livra la adresa specificată).

Toate taxele de livrare cad în sarcina cumpărătorului și vor fi achitate în momentul primirii produsului(lor).

Cost transport: 17 Lei Poștă Română / 17 Lei Curierat Rapid

Dacă clientul dorește să-și asume km. suplimentari este informat telefonic asupra costurilor.

La comenzi de peste 250 lei, transportul este gratuit.

Pentru a nu exista confuzii, costurile de transport se adaugă în momentul efectuării comenzii.

În cazul în care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugăm să refuzați pachetul.

Condiții de Returnare:

Produsele pot fi returnate într-un interval de 14 zile calendaristice de la dată intrării în posesie fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului daca există lipsa de satisfacție față de produs (în caz că aveți îndoială în privința originalității produselor)

Produsul returnat trebuie să conțină ambalajele originale și să nu aibă semne vizibile de folosință.

Rambursarea fondurilor se face în 30 zile de la primirea returului, prin aceeași metodă folosită la plata (mandat poștal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card).

Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Vă mulțumim că ați ales PrimePharma.

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.