MACCA 69+ 60CPR

MACCA 69+ 60CPR

Dacia Plant
Produs in stoc
56,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
MACCA 69+ 60 CPS
MACCA

Nutritiv, tonic si fortifiant
MACCA (Lepidium meyenii) este o planta recomandata pentru normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei si imbunatatirea vitalitatii organismului.

Ingrediente
- maca (Lepidium meyenii) - pulbere din radacina (500 mg)
- celuloza microcristalina
- dioxid de siliciu coloidal
- stearat de magneziu.

CE ESTE MACA?
Numita si ,,Ginseng-peruvian", maca
este o planta anuala cultivata in tinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Radacina de maca seamana cu ridichea si reprezinta pentru localnici un aliment important cu faimoase calitati nutritive, in statul Peru fiind cunoscuta si utilizata de peste 2000 de ani. In medicina traditionala maca era utilizata pentru cresterea libidoului la ambele sexe, imbunatatirea functiei erectile, cresterea fertilitatii si apetitului sexual, marirea vitalitatii si eliminarea starilor de oboseala si epuizare.
Planta are un continut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginina, histidina, fenilalanina, treonina si tirozina), glucosinolati (glucotropaeolin, m- si p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A si B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolina, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi grasi nesaturati, vitamine (B1, B12, C, E si K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) si ulei esential.

Contribuie la
amplificarea capacitatii de adaptare a organismului la stresul cotidian
normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei
marirea libidoului
imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului
reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj
imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului.

Contraindicatii
Hipertrofie benigna de prostata (adenom de prostata), fibrom uterin, tumori benigne si maligne, mamare si genitale, la femei si barbati, alergie la macca.

Administrare
Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.
OND-DP2C5QBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.