ALOE FEROX 450MG 30CPS VEGETALE

ALOE FEROX 450MG 30CPS VEGETALE

Adams Supplements
Produs in stoc
38,73 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaTare de origine: SUAAloe Ferox este recunoscuta pentru proprietatile sale puternice de curatare a colonului. Un studiu publicat in 2004 de catre Alimentary Pharmacology and Therapeutics si realizat de L. Langmead pentru a observa efectele Aloe Ferox in sindromul colonului iritabil, a demonstrat ca 30% dintre pacientii carora li sa administrat acest produs, au dat semne de remisie clinica sau imbunatatire. Pe baza acestui studiu , s-a ajuns la concluzia ca administrarea de Aloe Ferox timp de o luna reduce simptomele sindromului de colon iritabil.Contribuie la mentinerea greutatii corporale normale, mentinerea proportiei normale de tesut adipos, accelerarea tranzitului intestinal, sustinerea activitatii normale a ficatului si a pancreasului, detoxifierea organismului prin eliminarea apei si a reziduurilor metabolice din organism, sustinand astfel functionarea normala a metabolismului general. Functionarea normala a sistemului imunitar, sustinerea metabolismului zaharurilor si grasimilor.Ingrediente: pulbere din frunze de Aloe (Aloe Ferox); capsula: gelatina; agent de incarcare: faina de orez; agenti antiaglomeranti; saruri de magneziu ale unor acizi vegetali, dioxid de siliciu.Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, luati zilnic 1-2 capsule. A se consuma, de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.Indicatii: Acest produs contine Aloe Ferox. Nu folositi acest produs daca aveti dureri abdominale sau diaree.Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.Atentionare: Contraindicat copiilor sub 12 ani. Utilizarea pe o perioada mai indelungata se face numai cu acordul medicului.INGREDIENTE: Extract 4:1 de Aloe Vera 450mgAdministrare:1 capsula pe zi.Prezentare:30 cps.
OND-DXDYWLMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.