NIGELLA CHIMEN NEGRU 530MG 120CPS

NIGELLA CHIMEN NEGRU 530MG 120CPS

Herbagetica
Produs in stoc
134,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Nigella Chimen Negru Herbagetica, 120 capsule

 

 

 

Nigella contine un extract standardizat cu un continut garantat de Timochinona, cel mai important constituent fitoterapic din Negrilica.

Beneficii: 

  • Imunostimulator, intareste sistemul imunitar, creste vitalitatea organismului.
  • Imunomodulator, antialergic, antihistaminic.
  • Calmeaza tusea, antispasmodic.
  • Favorizeaza eliminarea secretiilor bronsice, bronhodilatator.

Proprietatile terapeutice ale Nigellei Sativa sunt puse pe seama compozitiei sale chimice, acizi grasi nesaturati, uleiuri esentiale, vitamine, aminoacizi, enzime si saruri minerale, in care predomina acizii grasi polinesaturati Omega-6.

De asemenea se remarca si 3 constituienti specifici de baza ai Chimenului Negru: Timochinona, Timohidrochinona si Timolul care sustin capacitatea incredibila a Nigellei Sativa de vindecare, superioara chiar si unor antibiotice de sinteza cunoscute si multor altor medicamente antivirale si antifungice.

Astfel cel mai important beneficiu a produsului Nigella Chimen Negru este stimularea imunitatii prin sustinerea celulelor T si prin cresterea numarului de celule albe din sange care sustin functionarea maduvei osoase si a splinei imbunatatind imunitatea. 

Un al doilea beneficiu este modularea imunitatii prin mentinerea homeostaziei pentru a putea preveni bolile autoimune, artrita reumatoida si alergiile. Extractul de Chimen Negru stimuleaza organismul sa produca interferon pe cale naturala, sustinandu-i astfel longevitatea si procesul de detoxifiere.

Una din cele mai promitatoare utilizari terapeutice ale Nigellei Sativa este ca si citostatic natural. Cei trei constituienti de baza mentionati, respectiv Timochinona, Timohidrochinona si Timolul lucreaza sinergic pentru a opri cresterea si raspandirea celulelor tumorale. Cand Timochinona este administrata in chimioterapie, se reduce toxicitatea si efectele adverse ale medicamentelor chimioterapeutice. In plus, cercetarile au demonstrat ca Nigella Sativa stimuleaza activitatea celulelor Nk (natural killer) prezente in sistemul imunitar care au activitate antitumorala.

Nigella Sativa este extrem de utila in Astm, bronsita astmatiforma, sinuzita alergica. Reduce spasmele induse de nivelul ridicat de histamine. Este un imunomodulator foarte eficient in alergii. De asemenea are rezultate uimitoare in tuse persistenta, fiind foarte recomandat si pentru tusea tabacica la fumatori si ajutand in recuperarea rapida dupa raceli, viroze pulmonare.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare seria 15245/ 07.10.2021.

 

Compozitie per o capsula: 

Extract 10:1 din seminte de Negrilica (Nigella sativa) standardizat la 5% Thimochinona....530 mg

Administrare: cate 2-3 capsule pe zi.

Contraindicatii/ Precautii: Nu se cunosc.

 

 

 

 

 

 

OND-DYBY09MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.