TINCTURA CASTAN 50ML

TINCTURA CASTAN 50ML

Hofigal
Produs in stoc
17,09 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
TINCTURA CASTAN 50ml HOFIGALIndicatii:Insuficienta venoasa cronica, varice, tromboflebite, edeme ale membrelor inferioare, hemoroizi, edeme post-traumatice, dureri si inflamatii articulare reumatice, dureri si crampe musculare. Actiuni:Venotonica, antiinflamatorie, astringenta, antioxidanta, antiedematoasa, caplilaro-protectiva. Contraindicatii:In sarcina si perioada de alaptare. Precautii:Pot aparea interactiuni medicamentoase cu preparatele anticoagulante si antiagregante plachetar; atentie la pacienti cu episoade hemoragice in antecedente sau cu risc hemoragic in cadrul unor boli ale tractului digestiv. Supradozarea poate produce tulburari dispeptice (greata, varsaturi, diaree). Mod de administrare:10 –15 picaturi de 3 ori pe zi diluate in 50 ml apa.
OND-D1M6DSBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.