HELICOSTOP 63CPS

HELICOSTOP 63CPS

Fares
Produs in stoc
56,16 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Helicostop, 63 capsule Elimina bacteria Helicobacter pylori. Rasina de mastic s-a dovedit a fi eficienta in eradicarea acestei bacterii. De asemenea, produsul contine o planta cu rol in inhibarea dezvoltarii Helicobacterului de la nivel gastroduodenal;Calmeaza si protejeaza mucoasa gastrica. Lichenul de piatra si mugurii de plop contin principii active cu rol in calmarea iritatiilor mucoasei gastrice si a tubului digestiv;Produsul nu distruge flora bacteriana a intestinului;Helicostop are eficienta confirmata clinic in 80% dintre cazuri;Administrarea repetata nu produce rezistenta.Tip produs: Supliment alimentar.
OND-DCZLGDMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.