BACOPA MONNIERI 350MG 30CPS VEGETALE

BACOPA MONNIERI 350MG 30CPS VEGETALE

Adams Vision
Produs in stoc
28,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
DESCRIERE BACOPA MONNIERI 350MG 30CPS, ADAMS Bacopa Monnieri este un nootrop natural bine cunoscut sub forma practica de capsule. De asemenea, se numara printre adaptogenii eficienti care pot ajuta la gestionarea mai buna a stresului si la imbunatatirea bunastarii mintale. Mai mult, contine un extract cu bacozide eficiente. Acestea sunt deosebit de populare in randul persoanelor care doresc sa-si promoveze la maximum functiile creierului, cum ar fi memoria si concentrarea. Bacopa Monnieri este popular datorita continutului de 50% bacozide in volum. Se claseaza printre nootropicele populare care au o serie de efecte benefice asupra organismului uman. Sunt cautate in special de persoanele care doresc sa-si imbunatateasca memoria, gandirea, concentrarea si alte functii ale creierului.Contine compusi care sunt cunoscuti si pentru influenta lor asupra neurotransmitatorilor precum dopamina sau serotonina, care sunt strans legate de starea de spirit si de sentimentul general de satisfactie. Acesta este unul dintre motivele pentru care aceasta planta intra in categoria adaptogenilor. Acestia sunt cel mai adesea asociati cu capacitatea de a promova rezilienta psihologica si o gestionare mai buna a stresului. Pe langa asta, se mandreste si cu efecte antioxidante si astfel ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Beneficii Ca adaptogen, ajuta organismul sa se adapteze la conditii nefavorabile (situatii stresante, efort psihic crescut). Sustine procesele de memorare, care au un efect pozitiv asupra sistemului nervos. Prezinta actiuni pro-cognitive (imbunatatirea memoriei, concentrarii si focalizarii). Ofera protectie antioxidanta pentru creier. Este un excelent antioxidant, protejandu-ne de radicalii liberi. Ideal pentru lupta impotriva bolilor de inima. Are un efect benefic prin reducerea colesterolului (fractia LDL). Ingrediente: Pulbere de Bacopa Monnieri 350 mg Prezentare: 30 capsule COMPOZITIE PRODUS Ingrediente Cantitate Pulbere de Bacopa Monnieri 350.00 mg MOD ADMINISTRARE 2 capsule pe zi, luate cu multa apa.
OND-DD2021MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.