CORDYCEPS CIUPERCA TIBETANA FORTE 120CPS

CORDYCEPS CIUPERCA TIBETANA FORTE 120CPS

Herbagetica
Produs in stoc
136,42 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Cordyceps Forte 10/30/1, 120 capsule Contribuie la: cresterea longevitatii prin imbunatatirea capacitatii de adaptare a organismului; buna functionare a ficatului, rinichilor si plamanilor; mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si de diverse tipuri de radiatii; buna functionare a sistemului imunitar; buna functionare a articulatiilor si la sanatatea sistemului osos. Ingrediente: Extract 25:1 de Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis) standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic - 204 mg; extract 12:1 de Ciuperca-Tibetana standardizat garantat cu minim 30% polizaharide si cu minimum 1% adenozina - 200 mg; capsula vegetala hipromeloza - 100 mg. Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.
OND-D2ZRWWBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.