ULEI VOLATIL DE CIMBRU IN MIERE 2GR*30MDZ

ULEI VOLATIL DE CIMBRU IN MIERE 2GR*30MDZ

Hofigal
Produs in stoc
25,63 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ulei volatil Cimbru in miere de albine - produsul are urmatoarele actiuni: antiseptica generala (pulmonar, genito-urinar, intestinal), antispasmodica (actiune eficienta in doze mici), balsamica, bronhodilatatoare, diuretica, expectoranta, de stimulare generala, vermifuga, de stimulare a leucocitozei in bolile infectioase, usor hipertensiva. Recomandari: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar regimului igieno-dietetic in: procese inflamatorii de cauze infectioase ale arborelui traheo-bronsic si alveolelor pulmonare, recuperarea functionala a plamanului in procese inflamatorii provocate de micoze; raceala, guturai, stari gripale si simptomele asociate lor; adjuvant in tuse convulsiva; hipotensiune; tulburari digestive functionale in special balonare, fermentatie intestinala, procese inflamatorii intestinale care afecteaza mai frecvent varstele extreme (copiii si varstnicii) cauzate de virusuri, bacterii, paraziti; atonie digestiva; giardia, viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); tulburari circulatorii, circulatie periferica deficitara, oboseala, astenie psihica si fizica, neurastenie. O monodoza de 2,0 ml contine ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum) in miere de albine, ulei de in si ulei de catina. Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Compozitie pentru 100 gr produs: 95,9 gr miere de albine, 0,1 gr ulei volatil de cimbru (Thymi vulgaris aetheroleum), 3 gr ulei de in (Lini oleum) si 1 gr ulei de catina (Hippophae oleum). Administrare: Adulti: o monodoza de 2-3 ori pe zi, diluata in 50 ml de apa, pe stomacul gol cu 15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului. Copii 5 -12 ani: o monodoza odata pe zi, diluata in 50 ml apa sau la recomandarea medicului; - pentru giardia, paraziti intestinali (ascarizi, oxiuri) - o monodoza de 2 ori pe zi pe stomacul gol cu o jumatate de ora inainte de masa, dimineata si seara, in cure de minimum 7 zile. Se vor respecta cu strictete dozele recomandate.
OND-D1L862BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.