• Nou
POTENT 9 10CPS VEGETALE

POTENT 9 10CPS VEGETALE

Adams Supplements
Produs in stoc
84,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu problema scaderii apetitului si a calitatii vietii sexuale, insa ceea ce nu stiu ei este faptul ca acesta este un proces natural si ca exista remedii. Pastilele Potent9 reprezinta remediul asteptat de barbati pentru a creste potenta, ce ajuta la obtinerea si mentinerea erectiei, imbunatatirea cantitatii si calitatii spermei.

Prin formula 100% naturala Potent9 imbunatateste viata sexuala a barbatilor in mod semnificativ, dar si pe cea a femeilor, acestea din urma ajungand pana la momentul culminant al orgasmelor intense. Potent9 este alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea performantelor sexuale, avand un efect afrodisiac, un stimul pentru barbatii ce doresc o viata sexuala activa.

Va este oferit sub forma de capsule ale caror ingrediente ajuta la imbunatatirea functiilor sexuale.

Efectele benefice:

  • erectii ferme in doar 30 de minute de la administrare;
  • creste apetitul sexual
  • penisul se mareste pana la dimensiunea maxima;
  • previne ejacularea precoce;
  • prelungeste actul sexual;
  • creste cantitatea spermei si calitatea spermei
  • mareste potenta pentru varsta a treia;
  • nu are contraindicatii sau efecte secundare;

Potent9 este compus din extracte de plante cu efecte benefice asupra performantelor sexuale masculine

  • Branca Ursului: creste fertilitate masculina
  • Tribulus Terrestris (Coltii babei): creste dorinta si capacitatea sexuala
  • Maca: creste libidoul si stimuleaza fertilitatea masculina
  • Ginseng Coreean: faciliteaza erectia
  • Ginseng Siberian: stimuleaza potenta masculina

Mod de utilizare: 2 capsule ocazional, luate cu multa apa. Profilactic, 1 capsula/zi, luata cu multa apa. A se consuma de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionare: Supliment interzis sportivilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Precautii: Ambalat intr-o unitate care proceseaza cereale, mustar, soia, nuci, alune, susan. A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copii si persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Ingrediente: agent de incarcare: celuloza microcristalina, capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza), extract 4:1 din fructe de Goji (Lycium barbarum) 50mg, extract 4:1 din radacina de Maca (Lepidium meyenii) 50mg, extract din radacina si frunze de Ginseng Coreean (Panax ginseng) cu 30% ginsenoside 50mg, extract din fructe de Palmier pitic (Serenoa repens), cu 25% acizi grasi 40mg, extract cu radacini de Rhodiola rosea cu 3% salidrozide 40mg, pulbere de Goji (lycium barbarum) 30mg, extract din fructe de Coltii-babei (Tribulus terretris), 40% saponine 30mg, extract 4:1 din plante de Branca-ursului (Heracleum sphondylium) 30mg, extract din radacina de Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus), cu 0.8% eleutherozide 20mg, extract din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), cu 5% piperine 10mg, agent antiaglomerant, dioxid de siliciu.


Administrare:
2 capsule ocazional cu multa apa. Profilactic, 1 capsula/zi
Prezentare:
10 cps.
OND-D9SD8ZMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.