DISTONOPLANT N152 60CPS

DISTONOPLANT N152 60CPS

Fares
Produs in stoc
57,06 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Distonoplant, 60 capsule Distonoplant capsule se recomanda pacientilor ce prezinta tulburari neurovegetative insotite de stari anxioase, depresive, stres, agitatie, tulburari digestive, cardiovasculare functionale cu substrat nervos.Eficienta confirmata clinic de la primele administrari.Monitorizarea unui lot de 125 de pacienti a demonstrat:Eficienta de 95.45% in starea depresiva, anxioasa, in maxim 3 saptamani.Palpitatiile au fost ameliorate la toti pacientii.Folosim doar plante de calitate superioara, pe care le prelucram dupa tehnologii proprii ce asigura mentinerea principiilor active.Nu provoaca dependenta.Nu influenteaza conducerea autovehiculelor.Nu provoaca somnolenta pe timpul zilei.Capsulele Distonoplant reprezinta o solutie antistres sigura pentru administrarea pe termen lung. Pot fi administrate si in perioada postpartum.Produs natural 100%, fara excipienti, asigurand o biodisponibilitate optima.Tip produs: Supliment alimentar
OND-DNZLGDMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.