NORMOCOLESTEROL 60CPR 1+1 GRATIS
NORMOCOLESTEROL 60CPR 1+1 GRATIS
NORMOCOLESTEROL 60CPR 1+1 GRATIS
NORMOCOLESTEROL 60CPR 1+1 GRATIS

NORMOCOLESTEROL 60CPR 1+1 GRATIS

Dacia Plant
Produs in stoc
48,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Normocolesterol, Supliment Alimentar cu rol in mentinerea concentratiei colesterolului in limite normale, 2x60 comprimate

Colesterolul face parte, alaturi de trigliceride, din marea clasa a lipidelor. Lipidele (grasimile) constituie alaturi de proteine, glucide (zaharuri), vitamine si minerale sursa activa de nutrimente necesare mentinerii vietii.

Cu toate acestea, din cauza alimentatiei incorecte, a stresului si a predispozitei mostenite, metabolismul lipidic se deregleaza si se formeaza mai mult colesterol si trigliceride care, treptat, incep sa se depuna atat vizibil, prin cresterea greutatii corporale, cat si invizibil, pe peretii vaselor de sange, ceea ce duce la ingrosarea peretilor vaselor de sange (ateroscleroza) si la cresterea riscului de imbolnaviri cardiovasculare.

GUGUL (Comiphora mukul) - 50mg
Planta folosita de peste 2000 de ani in India pentru calitatile ei remarcabile in reglarea greutatii corporale prin arderea grasimilor.

De asemenea este un protector cardiac redutabil deoarece impiedica depunerea grasimilor pe peretii vaselor de sange (reduce riscul arterosclerozei), scade agregabilitatea trombocitelor (scade riscul formarii cheagurilor in artere si vene) si totodata este un antioxidant foarte bun, ceea ce duce la stoparea oxidarii grasimilor (colesterol rau) care se pot depune in artere.

Stiinta moderna a descoperit mecanismul prin care planta manifesta atat de multe efecte miraculoase: gugul blocheaza activitatea unui receptor din celula hepatica (farnesoid X receptor FXR), ce este responsabil de legarea acizilor biliari, care uzual mentin nivelele de cholesterol normale.

In corpul uman, aproximativ 500mg de colesterol sunt transformate zilnic in acizi biliari iar acest aspect este important mai ales pentru cei care mananca multe grasimi.

GHIMBIR (Zingiber officinale) - 50mg
Are o aroma placuta, gust picant, stimuleaza pofta de mancare, este carminativ (combate balonarea), antiemetic (combate greata si raul de masina), antiseptic, diuretic, combate febra, este folosit in afectiuni respiratorii (raceala si tuse) si in afectiuni reumatismale. Ghimbirul este unul dintre putinele condimente iuti care nu dau iritatii gastrice la doze uzuale.

PAPADIE (Taraxacum officinale) - 100mg
Este utila atat in caz de hipercolesterolemie cat si de hiperglicemie. In cazul unei diete neechilibrate este folosita pentru actiunea sa generala de purificare a organismului.

CICOARE (Cichoricum intybus) - 100mg
Cu un continut bogat in principii amare si acizi, cicoarea este un excelent depurativ, atat prin functia hepatica (detoxifiant hepatic), cat si prin functia laxativa.

BRUSTURE (Arctium lappa) - 100mg
Radacina de brusture este un foarte bun depurativ si este bogata in insulina, acizi, vitamine si fitosteroli. Amplifica toate procesele de eliminare: pe cale intestinala (laxativ), pe cale reno-urinara (diuretic) si prin piele (sudorific).

MESTEACAN (Betula pendula) - 50mg
Planta autohtona cu actiuni curative multiple, avand un efect deosebit de puternic in reglarea nivelului colesterolului si glicemiei.

TURMERIC (Curcuma longa) - 50mg
Condiment picant aromatic cu proprietati tinctoriale (colorante), creste capacitatea de digestie, scade riscul depunerilor de grasimi pe peretii vaselor de sange.

CORIANDRU (Coriandrum sativum) - 5mg

Actiuni ale produsului naturist Normocolesterol: scade cantitatea de grasimi din sange (hipolipemiant), scade colesterolul (hipocolesterolemiant), scade trigliceridele, stimuleaza activitatea ficatului, coleretic, colagog, stomahic, antispastic, tonic amar, stimulent al peristaltismului, regleaza greutatea corporala.

Acest remediu naturist este recomandat in: se utilizeaza ca adjuvant in: valori crescute ale colesterolului, arterita obliteranta, diabet si tulburari asociate (in special bolile vasculare), ischemie cardiaca asociata cu hipercolesterolemie.

OND-DPZRT2BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.