NORMOCOLESTEROL FORTE 60CPR

NORMOCOLESTEROL FORTE 60CPR

Dacia Plant
Produs in stoc
56,85 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
NORMOCOLESTEROL FORTE 60cps DACIA PLANT Recomandari: mentine concentratiile colesterolului si trigliceridelor din sange in limite normale, impiedica depunerea grasimilor pe peretii vaselor de sange.Mod de administrare: adulti si tineri peste 15 ani cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.Ingrediente:Drojdie de orez-rosu (Monascus purpureus) pulbere cu 0,4% monacoline (300 mg); anghinare (Cynara scolimus) extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrina) cu 2,5% cinarina din frunze (200 mg); armurariu (Silybum marianum) extract hidroalcoolic (pe suport de maltodextrina) cu 80% silimarina din fructe (50 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Un comprimat contine 1,2 mg statine vegetale (monacoline).
OND-DLZV1BMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.