• Nou
STOMACALM 60CPS

STOMACALM 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
44,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Stomacalm Herbagetica, 60 capsule Contribuie la:mentinerea sanatatii stomacului, prin protejarea si regenerarea mucoasei gastrice; normalizarea secretiei de suc gastric; reducerea spasmelor care apar la nivelul stomaculuireducerea actiunii parazitilor si bacteriilor la nivel digestiv;contribuie la stabilizarea emotionala.Ingrediente per capsula:Extract standardizat din radacina de Lemn-dulce cu 12% glicirizina 62.5 mg;Lemn-dulce radacina pulbere 31.25 mg;Zmeur pulbere, frunze 31.25 mg;Tei flori, pulbere 31.25 mg;Obligeana radacina, pulbere 31.25 mg;Chitosan HD pulbere 31.25 mg;Passiflora extract 10:1 din parti aeriene 15.62 mg;Sunatoare extract standardizat cu 0.3% hipericina 15.62 mg;Capsula de gelatina.Mod de administrare:1 capsula de 3 ori pe zi.Contraindicatii:Contraindicat in perioada sarcinii, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de estrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokalemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive.
OND-DGQRWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.