5-HTP PLUS 90CPR

5-HTP PLUS 90CPR

Alevia
Produs in stoc
207,38 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar 5-HTP plus Alevia, 90 comprimate Proprietati: Ajuta la mentinerea unui nivel normal de serotonina, neurotransmitator care poate imbunatati starea de spirit (Griffonia). Contribuie la sustinerea echilibrului emotional si a starii de bine generale, in caz de tensiune si stres (Griffonia si Valeriana). Sustine relaxarea (Passiflora). Contribuie la mentinerea sanatatii psihice (Magneziu si Vitamina B6). Ajuta la mentinerea unui somn normal (Valeriana si Passiflora). Ajuta la reducerea aportului caloric (Griffonia). 5-HTP este precursorul direct al serotoninei, care este esentiala pentru mentinerea echilibrului emotional si a seninatatii. Alevia foloseste 5-HTP natural, extras din planta Griffonia. Datorita continutului sau ridicat de 5-HTP, Griffonia contribuie la sinteza serotoninei, sustine relaxarea si starea de bine mentala. Valeriana si Passiflora ajuta la mentinerea unui somn normal, sustin calmul in caz de iritabilitate in perioadele stresante. Magneziul si Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la reducerea oboselii si a extenuarii, precum si la metabolismul energetic normal. Ingrediente/Compozitie: Citrat de magneziu tribazic monohidrat, extract hidroalcoolic 10:1 din samburi de Griffonia (Griffonia simplicifolia), cu 30% L-5-HTP/ 5-hidroxitriptofan, celuloza microcristalina (agent de incarcare), extract hidroalcoolic uscat 4:1 din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis), cu 0,7% acizi sesquiterpenici exprimati in acid valerenic, extract uscat (maltodextrina) din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 4% flavonoide, lactoza monohidrat (agent de incarcare), poliplasdona XL (stabilizator), talc si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6). Mod de administrare: Cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, preferabil pe stomacul gol sau la recomandarea medicului. Contraindicatii: Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat copiilor si tinerilor sub 18 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de tumori canceroase, boli psihice sau in primele doua saptamani de administrare a medicamentelor antidepresive. A se administra cu prudenta persoanelor cu episoade ischemice in antecedenta (infarct miocardic, angina), spasm al arterei coronariene sau hipertensiune arteriala. Poate interactiona cu antidepresive (serotonina, IMAO) sau produse pe baza de sunatoare (Hypericum perforatum) la administrare concomitenta.
OND-DS8ZVBMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.