SILIMAREM 1000MG 90CPS

SILIMAREM 1000MG 90CPS

Laboratoarele Remedia
Produs in stoc
78,77 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar cu Silimarina, Silimarem 1000 mg, 90 capsule, Laboratoarele Remedia

Supliment alimentar

90 capsule

Beneficii
Ajuta la regenerarea celulelor hepatice si la cresterea capacitatii de detoxifiere a ficatului, contribuind astfel la mentinerea sanatatii si la functionarea normala a acestui organ.

Compozitie/capsula
Extract hidroalcoolic uscat din fructe de Armurariu – (Silybum marianum), corespunzator la 1000 mg fructe de Armurariu – 250 mg, Epikuron (cu un continut de 24 % Fosfatidilcolina) – 100 mg.

Administrare:
1 capsula de 2 ori pe zi, dupa masa, in cure de cel putin 3 luni.

Caracteristici si efecte:
Silimarina, prin actiunea sa antioxidanta, ajuta la protejarea membranelor celulare la nivelul celulelor hepatice impotriva radicalilor liberi si a substantelor hepato-toxice (alcool, substante chimice toxice/tetraclorura de carbon, metale grele). Silimarina intervine in producerea enzimelor implicate in sinteza de proteine, sustinand procesele de regenerare a celor lezate si de producerea de noi celule hepatice.
Fosfatidilcolina este o substanta vitala pentru celulele organismului. La nastere si in primii trei ani de viata, concentratia de fosfatidilcolina in membranele celulare ajunge la 90%. Ulterior scade si ajunge la numai 10% in cazul persoanelor in varsta. De aceea, specialistii spun ca un aport constant de fosfatidilcolina ar incetini procesele de degradare celulara. Din fosfatildicolina, organismul sintetizeaza colina, o vitamina din complexul B, prezenta in fiecare celula a ficatului. Prin urmare, un aport optim de fosfatidilcolina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului – centrul de detoxifiere al organismului. Fara colina, grasimea se acumuleaza in ficat si ii blocheaza functionarea. Persoanele cu deficit de colina prezinta tulburari de functionare a ficatului si a rinichilor. De asemenea, deficitul de fosfatidilcolina conduce la un nivel crescut de colesterol.

OND-D7DNVZMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.