SILIMAREM 1000MG 30CPS

SILIMAREM 1000MG 30CPS

Remedia
Produs in stoc
35,74 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Silimarem Hepatoprotector 1000 mg Proprietati: Ajuta la regenerarea celulelor hepatice si la cresterea capacitatii de detoxifiere a ficatului, contribuind astfel la mentinerea sanatatii si la functionarea normala a acestui organ. Ingrediente/capsula: Extract hidroalcoolic uscat 4:1 din fructe de Armurariu – Milk Thistle (Silybum marianum), corespunzator la 1000 mg fructe de Armurariu – 250 mg, Epikuron (cu un continut de 24 % Fosfatidilcolina) – 100 mg, gelatina (capsula), amidon de porumb (agent de incarcare), stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu coloidal (agenti antiaglomeranti) Mod de utilizare: Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, dupa masa, in cure de cel putin 3 luni. Caracteristici: Ficatul este considerat "laboratorul organismului” si are un rol important in mentinerea sanatatii acestuia prin functia de depozit, antitoxica, de regenerare, homeostazie, circulatorie si functii legate de metabolismul intermediar. Intervine in procesele de digestie si absorbtie intestinala prin produsul sau de secretie – bila. Prezentare: 30 capsule
OND-DCWSD4BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.