L-ARGININA 1000 60CPR

L-ARGININA 1000 60CPR

Dacia Plant
Produs in stoc
61,71 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Aminoacid esential. In cazul celor care suferiti de: infectii grave, tumori, afectiuni cadiovasculare va recomandam suplimentarea aportului de arginina cu Arginina comprimate, care contribuie la sustinerea functiilor hepatice si cardiovasculare. De asemenea mentine fertilitatea la un nivel optim, atat la barbati, cat si la femei. Contribuie la: - sustine regenerarea ficatului si functiile hepatice, - mentine tonusul cardiovascular prin normalizarea sintezei de oxid nitric, - normalizeaza nivelul crescut de amoniac din sange, - mentine capacitatea de erectie in parametrii optimi, - sustine spermatogeneza prin imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor,- mentine fertilitatea la un nivel optim atat la barbati, cat si la femei, - contribuie la formarea proteinelor din organism. Adulti si tineri peste 12 ani: cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
OND-DDTSFBYBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.