PROPOLIV 20GR&30CPS

PROPOLIV 20GR&30CPS

Institutul Apicol
Produs in stoc
116,82 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe: ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie (daca nu exista modificari anatomice ale colonului), pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie; afectiuni renale: infectii urinare rebele, calculi renali si nisip (mal) renal, insuficiente renale; tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse: diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli tiroidieni, noduli mamari (tumori benigne), spasmofilie; tulburari ale aparatului cardiovascular.

Compozitie
argila 100% naturala din podisul Tibetului

Efecte

  • ameliorarea circulatei arteriale si venoase
  • hipotensiune
  • afectiuni ale aparatului uro-genital: tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei
  • dureri reumatice, migrene, plagii, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee

Administrare
Cura de baza este obligatorie pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi. Argila poate fi utilizata sub forma de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, gusa, noduli mamari, prostata, dureri articulare. La prepararea argilei se va folosi numai apa de izvor, de fantana sau apa plata.

OND-D92VRNMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.