FIERE SI RINICHI U63 RETETA FARAGO 50GR

FIERE SI RINICHI U63 RETETA FARAGO 50GR

Fares
Produs in stoc
17,98 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Personalitate stiintifica marcanta a perioadei interbelice si un mare practician, Andrei Farago – farmacist cu studii la Viena – pune in 1929 bazele companiei „Digitalis, Prima Cooperativa Romana pentru Cultivarea Plantelor Medicinale Orastie”, devenita astazi Laboratoarele FARES Bio Vital.Am readus la lumina, din arhive, retetele originale de ceaiuri ale farmacistului Farago, chintesenta a experientei sale practice intisa de-a lungul a mai bine de patru decenii. Ceaiurile sunt preparate dupa metode ce respecta riguros instructiunile elaborate de acesta. Sustine buna functionare a cailor biliareAjuta eliminarea sarurilor de la nivelul cailor urinare Efect:Plantele din compozitia acestui ceai au in acelasi timp proprietati coleretic–colagoge (stimuleaza secretia si eliminarea bilei) cat si diuretice, antispastice, antiseptice, antiinflamatorii. Uleiul esential din menta si flavonele, cumarinele, uleiul esential din musetel confera proprietati antialgice si calmante. Troscotul prin continutul sau bogat in acid silicic dizolva pietrele de la fiere si rinichi si previne formarea lor.Recomandari:Litiaza biliara si renala, colici asociate, dischinezia biliara, meteorism, enterocolite. Este recomandat si persoanelor cu predispozitie la formarea calculilor.Contraindicatii:La dozele recomandate nu se cunosc. Nu se indica administrarea la copii sub 12 ani.Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu se cunosc.Sarcina si alaptare: Nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteazaPreparare:Peste 1-2 lingurite amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.Intrebuintare:Se beau 3 cani cu ceai pe zi.Durata unei cure obisnuite este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.Prezentare: cutie a 50 g
OND-D9TV3JBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.