Themra Magiun Afrodisiac - 240 g TME240L

Themra Magiun Afrodisiac - 240 g TME240L

PrimePharma
Produs in stoc
125,99 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Themra macun - afrodisiac natural, bazat pe darurile naturii, ofera rezultate similare cu cele ale substantelor chimice, dar fara nici un stres sau efecte negative.
 

EFECTELE ASUPRA BARBATILOR:

- ofera o forta puternica de erectie a masculinitatii, imbunatateste calitatea spermei / numarul, are un efect de intarziere, creste puterea sexuala, prelungeste durata erectiei, creste numarul de contacte sexuale.
 

EFECTELE ASUPRA FEMEILOR:

- ofera mai multa relaxare si placere, maximizeaza dorinta de instinct sexual, reduce teama de anxietate si produce cresterea libidoului, imbunatateste placerea sexuala, ofera efectul fertilizarii, creste numarul de contacte sexuale si dorinta sexuala.

UTILIZARE:


- se recomanda o lingurita / zi ( inainte de utilizare amestecati bine )

Recomandare: mestecati aprox 1 min ( nu inghititi direct )pentru un efect mai rapid. Incercati sa nu luati seara ( decat daca doriti sa faceti noapte alba )


- Produsul este de 240g aproximativ 30 de portii
 

In interval de 30-45 minute dupa utilizare veti incepe sa vedeti efectele.

PHARMA-15546-TME240L
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.