Diblong Power Shot - shot afrodisiac pentru...

Diblong Power Shot - shot afrodisiac pentru barbati - 20 ml

Diblong
Produs in stoc
28,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Diblong Power Shot este un produs afrodiziac cu un amestec de 100% din plante și nu conține aditivi chimici, care poate fi folosit în siguranță în problemele de ejaculare prematură și de disfuncție a erecției. Diblong Power Shot stimulează funcția erectilă a bărbaților, susține performanța sexuală masculină și mărește apetitul sexual, acționând într-un interval de până la 72 de ore.
 

Cum se administrează:

- Deoarece Diblong Power Shot este un amestec de plante, creează un sediment în partea de jos într-un timp scurt. Agitarea sticlei de băutură afrodiziacă înainte de utilizare va face ca conținutul să fie distribuit în mod egal în recipient.


Se administrează o singură doză la 20 ml de Diblong Power Shot cu 30 de minute înainte de activitatea dintre cupluri. Doza maximă recomandată este un shot la 20 ml de afrodiziac într-un interval de 24 de ore.
 

Cine poate utiliza:

- Bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani pot folosi Diblong Power Shot.


 

Cine NU poate utiliza:


 

- Persoanele care suferă de diabet, tensiune arterială, afecțiuni ale inimii nu ar trebui să utilizeze afrodiziace fără a consulta medicul.
 

Cât timp se poate păstra:

- Puteți consuma în siguranță până la data expirării de pe eticheta sticlei.
 

Mod de păstrare:

- Diblong Power Shot se poate depozita în frigider sau la temperatura camerei, dar nu la îndemâna copiilor.

Ingrediente/1 porție (20ml):

- apă carbogazoasă 96.50%, Ginseng (Panax ginseng) 1%, Ghimbir (Zingiber officinale) 0.8%, Guarana (Paullinia cupana) 0.2%, guma arabică, îndulcitori (aspartam, acesulfam-K), stabilizatori (gumă xantan, gumă guar), conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu), aromă naturală Tutti Frutti, coloranți (caramel, riboflavină), regulatori de aciditate (acid citric, acid tartric).
Conține 0.6mg ginsenoside per 1 porție (20ml).
Conține 1.88mg cafeină/1 porție (20ml).
Conține sare (sodiu) 0.04g/1 porție (20ml).
Conține o sursă de fenilalanină.

 

Mod de utilizare:

- câte 1 porție (20ml)/zi sau la nevoie, cu 30 de minute înaintea actului sexual sau conform recomandării consultantului de specialitate. Se consumă imediat după desigilare.

Avertizare:


- Deoarece consumul excesiv poate provoca probleme de sănătate precum dureri de cap, palpitații cardiace și hipertensiune arterială, trebuie să aveți grijă să consumați cantitatea recomandată (un shot la 20ml). A nu se utiliza cu alcool.


Atenție! Se recomandă a se utiliza cu precauție de către sportivi, pentru a nu influența performanțele!


- A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

- A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se utiliza dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
 

Produs special creat pentru bărbați.
 

Contraindicații:


- A nu se utiliza de către persoanele sub 18 ani, femeile însărcinate, femeile care doresc să ramână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componente. Nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu afecțiuni ale inimii, hipertensiune arterială și/sau diabet.


Utilizarea de către persoanele diagnosticate cu fenilcetonurie se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

 

Efecte secundare:


Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

 

Valabilitate:


- A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.

PHARMA-16173-DPS20L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.