KELP PULBERE ECOLOGICA(BIO) 125GR

KELP PULBERE ECOLOGICA(BIO) 125GR

Niavis
Produs in stoc
29,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Kelp Pulbere Ecologica BIO Niavis, 125g Kelpul este o alga deosebit de nutritiva ce traieste in apele marine. Contine peste 60 de elemente si minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrati simpli si complexi precum si cativa hormoni de crestere vegetali.Este o sursa naturala de iod usor asimilabil, calciu, potasiu si poate fi folosit ca inlocuitor de sare datorita gustului specific sarat.Ingrediente: 100% pulbere de Kelp.Ingredient provenit din agricultura ecologica.Produsul nu contine alergeni!Informatii nutritionale/100g:Energie - 405kcal/1690kJGrasimi - 5gDin care grasimi saturate - 2gCarbohidrati - 71gDin care zahar - 4gProteine - 7gFibre - 58.5gSare - 0.63gOmega-6 0.7gOmega-3 0.3gRecomandari de utilizare: se recomanda utilizarea de 1 - 2 lingurite pe zi in sucuri, salate, supe creme etc.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.Tara de origine: Canada Beneficii:Ajuta la reglarea glandei tiroide.Luptă împotriva kilogramelor în plus.
OND-DJWQXYMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.