ARMURARIU 60CPR 1+1 GRATIS
ARMURARIU 60CPR 1+1 GRATIS
ARMURARIU 60CPR 1+1 GRATIS
ARMURARIU 60CPR 1+1 GRATIS

ARMURARIU 60CPR 1+1 GRATIS

Dacia Plant
Produs in stoc
47,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Proprietati: - Protectie hepatica Armurariu comprimate este recomandat pentru regenerarea si detoxifierea ficatului, ajutand la sustinerea functiilor hepatice, fiind o sursa excelenta de protectie a acestuia. Produsul este o solutie naturala eficienta pentru a combate ficatul gras, ficatul marit. Contribuie la: - protejarea si regenerarea celulelor hepatice; - detoxifierea ficatului si sustinerea functiilor acestuia. Actiuni: - antihepatotoxica; - regeneranta a celulelor hepatice; - hepatoprotectoare. Ingrediente/comprimat: -armurariu (Silybum marianum) - fructe (150 mg); armurariu (Silybum marianum) - extract hidroetanolic 40:1 cu 80% silimarina (pe suport de 10% maltodextrina) din fructe (75 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal. Mod de administrare: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3-4 ori pe zi. Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza. Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua. Contraindicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Prezentare: 60 comprimate
OND-DSRSRFBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.