TINCTURA ROSTOPASCA 200ML

TINCTURA ROSTOPASCA 200ML

Dorel Plant
Produs in stoc
28,45 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaIngrediente: parti aeriene de Rostopasca (Chelidonium majus) 20% solutie hidroalcoolica (alcool 96° : apa 1:2) 80%. Indicatii: Intern: dischinezie biliara colici biliari hepatita acuta ficat marit. Extern: eczeme umede si uscate taieturi arsuri negi. Mod de intrebuintare: - pentru uz intern: se va consuma o lingura de tinctura de 3 ori pe zi, diluata in ceai sau putina apa (50ml). - pentru uz extern: Se tamponeaza locul afectiunii, cat mai des in cursul zilei. Precautii si contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lua cu antibiotic. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se agita produsul inainte de consum. Prezentare:200 ml
OND-DFRT0DBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.