ANGHINARE+MASLIN 60CPS

ANGHINARE+MASLIN 60CPS

DVRPharm
Produs in stoc
45,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Contine un extract standardizat de frunze de anghinare, la care se adauga extractul standardizat si pulberea de frunze de maslin. Ambele plante au efecte puternice de reducere a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange.

Are rol benefic in:

  • mentinerea in limite normale a trigliceridelor, colesterolului si glicemiei
  • dispepsie, indigestie
  • stimularea evacuarii colecistului in cazul “fierei (bilei) lenese”
  • stimularea functiilor ficatului in cazul hepatitelor
  • accelerarea eliminarii surplusului de apa din organism

Actiunea celor doua plante din compozitia sa este extrem de complexa. Maslinul are un puternic efect de scadere a valorilor colesterolului, in special a valorilor colesterolului rau – LDL. Extractul de anghinare adauga o actiune de scadere a valorilor trigliceridelor.

Compozitie: Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat cu min. 2,5% derivati de acid cafeic: 160 mg. ; Maslin (Olea europaea), frunze, pulbere: 136mg; Maslin (Olea europaea), frunze, extract cu min. 18% oleuropeina: 104mg.; gelatina – capsula tare.

Mod de administrare: Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

Actiuni:

  • contribuie la mentinerea in limite normale a trigliceridelor, colesterolului si glicemiei;
  • ajuta la functionarea normala a sistemului cardiovascular, a vezicii biliare si a ficatului

Precautii: A se utiliza cu prudenta in timpul sarcinii.

Contraindicatii: Contraindicat femeilor care alapteaza, precum si in caz de obstructie biliara/litiaza biliara, insuficienta hepatocelulara grava, stari grave de ulcer gastric, afectiuni renale si hepato-biliare acute.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului.

Notificare nr. 8863/23.07.2014

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, in functie de persoana, de starea de sanatate, de stilul de viata al fiecaruia. A se citi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

OND-DKFMN6BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.