PASSISCLEROTIN 40CPR

PASSISCLEROTIN 40CPR

Hofigal
Produs in stoc
41,86 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaActiune neurotonica si sedativa asupra sistemului nervos central, anxiolitica, antidepresiva, miorelaxanta; stimuleaza functia miocardului, tonifica peretii capilarelor; are proprietati coronarodilatatoare si de imbunatatire a fluxului sanguin la nivelul inimii antiaritmica de crestere a vascularizatiei cerebrale, vasodilatatoare periferica, efect pozitiv de utilizare a oxigenului si de prevenire a actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici asupra sistemului cardiovascular; antiaterosclerotica, efect antioxidant, antispastic si detoxifiant asupra organismului. Remediu natural pentru imbunatatirea echilibrului psiho-emotional si restabilirea functiilor fiziologice ale sistemului nervos central in starile de stres care pot avea efecte negative la persoanele cu predispozitie la unele tulburari functionale cardiovasculare, gastro-intestinale, renale, metabolice. Compozitie: extract uscat de roinita - 300mg extract uscat de paducel - 300,00mg extract uscat de talpa gastei - 185,00mg pulbere de radacina de valeriana - 140,00mg pulbere de passiflora - 100mg coenzima Q10 si excipienti pana la 15mg Efecte: asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar echilibrarii dietei in stari depresive, de neliniste, de incordare si nervozitate pentru reducerea iritabilitatii in stari emotive tulburari neurovegetative din menopauza(palpitatii, anxietate) in tulburari minore ale somnului (dificultatea de a adormi) agitatie psihomotorie calmant in eretismul cardiac (palpitatii, extrasistole, tahicardie) tulburari functionale cardiovasculare pentru imbunatatirea circulatiei la nivelul coronarelor in prevenirea si eliminarea depunerilor de colesterol recuperare dupa infarct miocardic tulburari cardiace cu substrat nervos in hipertensiune arteriala de cauza psihogena tulburari circulatorii care survin in special la persoane in varsta tulburari circulatorii cerebrale de natura spastica aterosclerotica ateroscleroza hipercolesterolemie migrene greturi dureri de stomac de natura nervoasa dureri menstruale asociate cu simptome vegetative si labilitate psihica pentru incetinirea procesului de imbatranire al organismului este benefic regimului dietetic pentru intretinerea unei bune functionari a inimii si a aparatului circulator Administrare: 1 comprimat de 2 – 3 ori pe zi, la nevoie (preferabil dupamese) sau dupa recomandarea medicului. In tulburari ale somnului se iau 1-2 comprimate (in doza unica) cu 30 – 60 minute inainte de culcare. Se va evita administrarea produsului in asociere cu consumul de alcool.Prezentare:40 cpr.
OND-D7RYW2BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.