NONI 30CPS

NONI 30CPS

Medica Farmimpex
Produs in stoc
34,95 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere produsImunostimulator, antiaging, antitumoral, tonic.Regleza tensiunea arteriala.Noni datorita valorii nutritive si a multiplelor efecte benefice, are o influenta pozitiva mai mare dacat a majoritatii fructelor.Substantele minerale din Noni (Na, K, Fe, Mn, Mg) contribuie la completarea dozei zilnice de minerale necesare organismului.In Noni se afla si substante active deosebite care accelereaza schimbul de nutrienti din celule, avand astfel o actiune regenerativa.Principalii compusi izolati din Noni sunt:morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosina, seleniu, acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterianacid capronic si caprilic cu rol in digestieserotonina, scopoletina cu rol in refacerea tonusului psihic, controlul apetitului sexualdamnacantalul are efect anticancerigen prin inhibarea multiplicarii celulelor pretumorale si prin stimularea formarii celulelor „T” ale sistemului imunitaralcaloizi (xerotonina) care este prezenta in toate celulele sanatoase ale plantelor, animalelor si microorganismelor; aceasta actioneaza la nivel molecular asupra proteinelor specifice din celule.Produsul ajuta in perioade de refacere a organismului, in perioade caracterizate de o imunitatea scazuta, reda tonusul psihic si linistea somnului, intarzie imbatranirea organismului si il sustine in perioade de adaptare.Incetineste dezvoltarea celulelor anormale ce se pot da nastere unor formatiuni maligne in organism, prin actiunea negativa a vaselor de neoformatie ce hranesc aceste celule.Administrare: 1cps x 3/zi inainte de masa, pe o perioada de 2-3 luni
OND-D53DXRMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.