VISUAL 60CPR 1+1 GRATIS

VISUAL 60CPR 1+1 GRATIS

Dacia Plant
Produs in stoc
48,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Vezi mai bineProdusul este recomandat pentru mentinerea sanatatii ochilor.Produsul nu contine coloranti si conservanti.Mod de administrareAdulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.IngredienteIngrediente/comprimat: craite (Tagetes erecta) flori (150 mg); silur (Euphrasia officinalis) parti aeriene (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) extract uscat din fructe (100 mg); busuioc (Ocimum basilicum) parti aeriene (50 mg); fenicul (Foeniculum vulgare) fructe (50 mg); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.Contribuie la- mentinerea sanatatii retinei si cristalinului;- normalizarea acuitatii vizuale si stoparea proceselor degenerative oculare;- normalizarea vitezei de adaptare a ochiului la lumina si la intuneric;- protejarea vaselor capilare de la nivelul ochiului. ContrandicatiiSarcina, alaptare, intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.
OND-DTZ0X6BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.