COENZIMA Q10 120MG 30CPS

COENZIMA Q10 120MG 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
61,32 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat. Dozele mari de CoQ10 si-au demonstrat eficienta in ameliorarea afectiunilor cardiace prin numeroase studii stiintifice. Coenzima Q10 biotransformata Rotta Natura are o biodisponibilitate de 2,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 obisnuita si are o putere antioxidanta asupra lipoproteinelor de 9,6 ori mai mare fata de coenzima Q10 pura, la compararea acelorasi concentratii.CompozitieBT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 122,4 mg.Indicatii- la suferinzii cardiaci realizeaza o crestere considerabila pe scara de efort.- asigura buna functionare a inimii.- intervine in productia si stocarea energiei.- reduce radicalii liberi( efect antioxidant).- incetineste procesul de imbatranire.- creste randamentul fizic.Administrare1-2 capsule pe zi
OND-D5N87LBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.