SUC DE ORZ VERDE EXTRACT 90CPS

SUC DE ORZ VERDE EXTRACT 90CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
61,65 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Super antioxidant pentru imunitate, energie si vitalitate. Beneficii Asigura protectia celulelor si membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (anitoxidant natural) Sustine energia si vitalitatea organismului Sustine activitatea sexuala Sustine memoria si procesele cognitive Asigura suportul proceselor ce impiedica caderea parului Mentine elasticitatea si integritatea pielii Este cea mai bogata sursa de antioxidanti SOD (superoxid dismutaza) cunoscuta. Contine cele mai valoroase elemente necesare corpului omenesc (vitamine, minerale, enzime, clorofila), cu rol de revitalizare a organismului, de reducere a inflamatiilor si de sustinere a proceselor cognitive. Utilitatea sa este larga datorita complexitatii compozitiei dar si cantitatilor anumitor elemente continute in raport cu alte plante (extractul de suc contine de peste 25.000 ori mai multa vitamina A decat salata, de peste 1.100 ori mai mult calciu decat laptele). Avantajele extractului de Suc de orz verde Rotta Natura: Substanta activa 100% naturala Extract concentrat in doza optima, garantata Ofera suport sustinut in situatii de epuizare fizica sau mentala Raport excelent calitate extract – efect obtinut – pret. Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavoastra.
OND-DK76FPMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.