SUC DE ORZ VERDE EXTRACT 30CPS

SUC DE ORZ VERDE EXTRACT 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
24,67 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
EXTRACT DIN SUC DE ORZ VERDE 30 capsule Mentine tineretea organismului Beneficii: asigura protectia celulelor si membranelor celulare impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi (antioxidant) sustine energia si vitalitatea generala a organismului sustine activitatea sexuala sustine memoria si procesele cognitive asigura suportul proceselor ce impiedica caderea parului mentine elasticitatea si integritatea pielii Ingrediente: Extract din suc de orz verde cu minim 1,5% clorofila, 40% proteine si 3900U/h/g. superoxid-dismutaza (SOD): 300mg Extractul de orz verde are rol stimulator in drenarea toxinelor din corp, datorita continutului de clorofila si substante cu actiune diuretica si de drenaj hepatic. Remineralizeaza organismul si echilibreaza balanta vitaminelor din organism. Clorofila din orzul verde are un important efect antitumoral, dar este si un reglator al sistemului cardio-vascular si respirator. Purificator si tonic, amelioreaza boli ale aparatului digestiv, boli hepatice, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni metabolice, afectiuni respiratorii si maligne. Vine si in ajutorul dereglarilor hormonale, in boli ale oaselor si pielii, dar si ale aparatului reproducator. Orzul verde poate fi utilizat si de catre persoanele sanatoase, el fiind folositor in cresterea vitalitatii si purificarea organismului, are rol reglator al apetitului, amplifica potenta si contribuie la cresterea concentrarii in perioadele solicitante. Mod de administrare EXTRACT DIN SUC DE ORZ VERDE: 1-3 capsule pe zi Prezentare: 30 capsule Producator: Rotta-Natura Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.
OND-D22P5QBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.