ULCOGASTRIN FORTE 30CPS
ULCOGASTRIN FORTE 30CPS
ULCOGASTRIN FORTE 30CPS
ULCOGASTRIN FORTE 30CPS

ULCOGASTRIN FORTE 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
24,44 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Ulcogastrin Forte, Rotta Natura, 30 capsule Ulcogastrin Forte Rotta Natura, doar din plante. 10 Extracte din plante super-valoroase pentru eliminarea senzatiilor de arsura si confort gastro-intestinal imediat si de durata. Raport excelent eficienta - pret. Ulcogastrin Forte contine 10 extracte din plante si reprezinta solutia optima, bine echilibrata, pentru asigurarea confortului la nivel gastro-duodenal prin normalizarea secretiilor gastrice si mentinerea integritatii mucoaselor. Diversitatea si complexitatea compusilor prezenti asigura o actiune extinsa asupra aparatului digestiv, datorita proprietatilor emoliente si cicatrizante. Astfel este asigurat confortul gastrointestinal si se elimina senzatiile de durere si arsura de la acest nivel. Beneficii: Asigura integritatea si protectia mucoasei gastrointestinale Normalizeaza nivelul secretiilor gastrice si motilitatea intestinala Impiedica dezvoltarea bacteriilor neprietenoase la nivel gastric si intestinal Ajuta la eliminarea balonarilor si asigura confortul abdominal Sustine tranzitul intestinal Ajuta la eliminarea toxinelor Stimuleaza productia si eliminarea bilei Recomandat: Persoanelor cu gastrita, ulcer In caz de meteorism (acumulare de gaze intestinale) Diaree In constipatie 3 avantaje esentiale ale Ulcogastrin Forte: Actiune completa: compozitie complexa din 10 ingrediente cu actiune completa asupra problemelor gastro-intestinale Actiune eficienta: efect imediat si de durata Produs avantajos: raport excelent concentratie extracte - pret - efect obtinut Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavostra. Ingrediente (pt. 1 cps.) Extract 10:1 din frunze de Patlagina 65 mg., extract 10:1 din flori de Salcam 60 mg., Extract 10:1 de Sulfina 60 mg., Extract 10:1 din flori de Galbenele 50 mg., Extract 10:1 din radacina de Papadie 45 mg., Extract 10:1 din frunze de Zmeur 45 mg., Extract din parti aeriene de Sunatoare cu min. 0,3% hipericine 35 mg., Extract 10:1 din parti aeriene de Musetel 25 mg., Extract 10:1 din frunze de Busuioc 25 mg., Extract 10:1 din parti aeriene de Roinita 20 mg. Mod de utilizare/ administrare & Precautii si reactii adverse 1 capsula de 3 ori pe zi. Atentionari: Contraindicat persoanelor cu litiaza biliara, ostructie a cailor biliare, epiema vezicii biliare sau cu astm. Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului. Produs romanesc; Ingrediente bio-active 100% naturale; Produs cu extracte standardizate din plante;
OND-DTVR13BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.