PASSIFLORA EXTRACT 30CPS

PASSIFLORA EXTRACT 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
19,69 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Imbunatateste starea psihica, restabileste linistea interioara.

Passiflora Rotta Natura, extract natural standardizat, cu doza de administrare redusa, aduce stare de calm si echilibru psihomotor.


DESCRIERE

Folosita de populatiile aztece, Passiflora (Floarea Pasiunii in limba romana) a fermecat europenii cu un colorit impresionant si un aspect deosebit. A fost aclimatizata in Europa in secolul XVII ca planta decorativa initial si ca planta terapeutica in scurt timp.

Efectele sale sedative si de redare a unui somn linistit au fost imediat observate, crescand popularitatea acesteia si facand-o una dintre cele mai folosite si studiate plante pentru un spectru larg de tulburari cu cauze emotionale.

Rotta Natura a obtinut, prin procesul de extractie, potentarea efectelor Florii Pasiunii prin administrarea unei doze reduse de planta.

Beneficii

  • Induce stare de calm si relaxare
  • Creste rezistenta organismului la stres
  • Favorizeaza obtinerea unui somn odihnitor

Lasa natura si stiinta sa lucreze pentru tine! Ajuta-ti organismul sa treaca peste griji!

COMPOZITIE

Ingrediente per capsula:

Extract 4:1 din flori de Floarea Pasiunii – 350 mg.;
gelatina (capsula); dextrina din grau (agent de incarcare)

Greutate neta: 18.3 g.


MOD DE UTILIZARE

Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 20-30 min. inainte de mese.

ATENTIONARI:

Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavostra.

OND-DM8S0NMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.