PASSIVAL 30CPS
PASSIVAL 30CPS
PASSIVAL 30CPS
PASSIVAL 30CPS

PASSIVAL 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
22,13 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Passival, Rotta Natura, 30 capsule Suport de incredere pentru calm si linistire interioara. PASSIVAL ROTTA NATURA, formula originala cu actiune dubla: induce starea de relaxare pe timpul zilei si favorizeaza somnul catre seara. PASSIVAL este o combinatie de extracte de plante bine asociate, Valeriana, Floarea pasiunii (passiflora), Roinita cunoscute pentru efectele lor sedative, antispastice si anxiolitice. Beneficii:Promoveaza un somn natural de buna calitate, fara a induce senzatia de somnolenta si nu creeaza dependentaSustine activitatea sistemului nervos in starile de stres, tensiune nervoasa, menopauza si sindrom premenstrualReglator psiho-emotionalAjuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali In timpul zilei ajuta organismul sa depaseasca starile de tensiune nervoasa si de stres, pentru ca mai apoi, seara, sa ajute organismul in combaterea insomniilor si obtinerea unui somn odihnitor. Comparativ cu produsele de sinteza senzatia de somnolenta matinala este redusa. Somnul in cantitate si de calitate insuficienta poate avea efecte negative de lunga durata asupra organismului si in special asupra sistemului nervos, ducand la performante fizice si intelectuale mult reduse fata de normal. Actiunea antispastica, astringenta si de reducere a excitabilitatii fac din acest produs un adjuvant in starile de tensiune nervoasa asociate sindromului premenstrual si menopauzei. Avantajele PASSIVAL:# 100% bio-activ natural# Formula originala# Efecte demonstrate: actiune tinta eficienta, dovedita stiintific, de reducere a excitabilitatii# Nu produce dependenta# Raport bun calitate – pret. Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavostra. Ingrediente per capsula:Extract apos 10:1 din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) 60 mg.,Extract 10:1 de Roinita (Melissa officinalis) 60 mg.,Extract 4:1 din flori de Floarea Pasiunii (Passiflora incarnata) in baza de maltodextrina 40 mg. Cate 1 cps.de 3 ori/zi .Pentru persoanele care adorm cu dificultate se pot administra seara cate 2 cps. intr-o singura doza, cu ½ ora inainte de culcare. ATENTIONARI: Contraindicat persoanelor sub 18 ani, persoanelor cu hipotiroidie, precum si persoanelor cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.
OND-D9PMR3BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.