LIPOSTOP CLA 120CPS MOI

LIPOSTOP CLA 120CPS MOI

Parapharm
Produs in stoc
116,93 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Lipostop CLA, Parapharm, 120 capsule

 

 

 

Principala funtie a acidului linoleic conjugat este reglarea metabolismului grasimilor din organism prin stimulare enzimatica. Acest acif stimuleaza arderea grasimilor stocate in tesuturile adipoase si reduce activitatea lipoproteinelor responsabile de stocarea grasimilor.
Acidul linoleic conjugat favorizeaza si dezvoltarea masei musculare, pe masura ce masa de grasime este redusa si asigura un nivel optim al colesterolului in sange. Este de mare ajutor in reducerea grasimilor, in special grasimilor abdominale, fiind un instrument important in combaterea obezitatii.

Compozitie:
Acid Linoleic Conjugat.

Mod de administrare:
Se recomanda 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi, cu un pahar de lichid, de preferinta in timpul mesei.

Atentionare:
Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

 

 

OND-D0VJ8TMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.