• Nou
HYPER OFTALMIC FORTE 60CPS

HYPER OFTALMIC FORTE 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
47,25 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
CAPSULE HYPER OFTALMIC FORTE Recomandat in mentinerea sanatatii ochilor si in sporirea acuitatii vizuale. Faciliteaza acomodarea ochilor la vederea nocturna prin ameliorarea sensibilitatii celulelor vizuale datorita helenienei din Tagetes patula. Ajuta la pastrarea tonusului muschilor oculari datorita substantelor active din Silur. Ajuta la cresterea rezistentei capilarelor sangvine si la stimularea microcirculatiei venoase care indeparteaza excesul de lichid din spatiile intercelulare datorita substantelor active din produs. Stimuleaza imunitatea locala in regiunea ochilor. Favorizeaza combaterea oboselii ochilor, redand expresivitatea normala a ochilor la persoanele inaintate in varsta si la cele care citesc mult noaptea. Ingrediente - Capsule Hyper Oftalmic Forte: omega 3 din alge 75 mg luteina (extract standardizat din galbenele) 32.50 mg zeaxantin (extract standardizat din flori de Craite) 3,75 mg extract integral, 100% natural, atomizat dinSilur-(Euphrasia rostkoviana) 22 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Craite-(Tagetes patula) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Afin-(Vaccinium myrtillus) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Coacaz-negru-(Ribes nigrum) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Scorus-de-munte-(Sorbus aucuparia) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Albastrele-(Centaurea cyanus) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Musetel-(Matricaria chamomilla) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din de Galbenele-(Calendula officinalis) 13,9 mg extract integral, 100% natural, atomizat din-(Geranium robertianum) 13,9 mg, extract integral, 100% natural, atomizat din-(Hibiscus Sabdariffa) 5,55 mg, maltodextrina, capsula vegetala (hipromeloza). Mod de administrare: Pentru adulti, doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de mancare sau intre mesele principale. Cura recomandata este de 2 luni cu o pauza de 2 saptamani, dupa care aceasta se poate relua inca 2 luni. Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; A se citi prospectul inainte de utilizare. Conditii de pastrare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25oC.
OND-D51YLTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.