• Nou
PROSTATA G80 60CPS

PROSTATA G80 60CPS

Fares
Produs in stoc
87,58 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Prostata, 60 capsule Contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si la realizarea normala a functiei urinare la barbatii de peste 45 de ani.SFATURI PRACTICE DE DIETA SI STIL DE VIATA:Recomandam evitarea consumului de carne rosie, lactate, grasimi animale, alimentele cu un continut ridicat de zahar, a condimentelor iuti, a otetului si muraturilor cu otet, a sarii in exces si a alcoolului.Potrivit mai multor studii, consumul de alimente bogate in fibre are legatura cu un nivel scazut al PSA (antigen specific prostatic) – indicator bun pentru sanatatea prostatei. De aceea, este bine sa urmati o dieta bazata pe alimente bogate in fibre, proteine vegetale, in special fructe, legume, cantitati mici de soia, grasimi nesaturate (uleiuri vegetale presate la rece de masline, susan), peste, ceai verde. Pe cat posibil, alimentele sa fie cat mai naturale si mai putin prelucrate. Este esentiala hidratarea cu apa plata, sau ceai – doi litri pe zi.Tip produs: Supliment alimentar.
OND-DV1LGDMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.