CALCIU BIOLOGIC  60CPS

CALCIU BIOLOGIC 60CPS

Medica Farmimpex
Produs in stoc
24,61 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Beneficii - Imbunatateste si sustine activitatea muschilor, in special a muschiului cardiac. - Sustine dezvoltatea armonioasa a sistemului osos si a dentitiei. - Reduce manifestarile alergice, mai ales bronchocontrictiile datorate alergenilor. Aceasta excelenta combinatie de ingrediente duce la cresterea concentratiei calciului in organism, in acelasi timp asigurand vitaminele necesare organismului. odusi de organism in urma proceselor metabolice sau ca urmare a expunerii la diversi factori favorizanti (tutunul, radiatiile, poluarea, alcoolul, anumite medicamente si alimente). Asocieri Osteomineralizant: Coada Calului. Administrare Calciu Biologic se administreaza astfel : 1capsula x 3/zi, inainte de mesele principale, cu un pahar apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 2-3 luni. Doza pentru copii trebuie stabilita de medicul curant. Compozitie Calciu Gluconic 250mg/cps (22.43mg Ca2+) Atomizat din Ou de Prepelita 50mg/capsula.
OND-DYQC4HMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.