IOD NATURAL  60CPS VEGETALE

IOD NATURAL 60CPS VEGETALE

Herbagetica
Produs in stoc
52,86 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Iod Natural, 60 Capsule vegetale Produsul Iod Natural asigura aportul esential de Iod, pentru a completa deficitul alimentar. Concentratia de 500 mcg Iod/capsula, asigura peste 333,33% din necesarul zilnic calculat de Iod. Iod Natural are o compozitie complexa alaturi de extractele de Ashwagandha si Salvie pentru a ajuta la buna functionare a tiroidei si pentru a regla metabolismul. Iod Natural contribuie la:Buna functionare a glandei tiroide.Functionarea normal a sistemului nervos.Productia normal de hormoni tiroidieni.Buna functionare cognitiva.Scaderea nivelului estrogenilor.Sanatatea pielii.Scaderea hormonilor estrogenici.Asigurarea confortului digestive.Mentinerea echilibrului mental.Mentinerea metabolismului energetic normal.Iod Natural este obtinut dintr-o sursa foarte bogata de Iod, Alga Fucus (Fucaceae Fucus vesiculosus L.). Este un timp de alga, marina de culoare bruna recunoscuta pentru aportul de Iod pe care il aduce si pentru sustinerea activitatii tiroidiene. Iodul extras din alga Fucus este sub forma de precursor natural al hormonilor tiroidieni T4 si T3. In aceasta forma, Iodul este eficient in metabolizarea celor doi hormoni tiroidieni, proces care are loc in glanda tiroida la nivelul celulelor foliculare tiroidiene. Extractul de Ashwagandha din compozitie functioneaza foarte bine pentru stabilizarea proceselor fiziologice, refacerea organismului, relaxarea sistemului nervos si echilibrarea secretiei de hormoni tiroidieni. Extractul de Salvie, care completeaza compozitia complexa a produsului Iod Natural, protejeaza tiroida de radicalii liberi si reduce volumul acesteia daca este marita. Compozite per 1 capsula:Extract de Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% iod(furnizand 500 mcg de Iod, 333 % VNR*) 250mg Extract 5-8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera)standardizat cu minim 7% Withanolide si 1% Alcaloizi 75mg 75mg Fucus vesiculosus pulbere 75mg Extract 4:1 de Salvie (Salvia officinalis) 50mg Administrare: cate 1 capsula pe zi.Precautii: Nu se cunosc.Contraindicatii: Hipertiroidie.Produs notificat de SNPMAPS, Notificare Seria nr. 13945/13.05.2020
OND-D54ZG2MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.