GEMODERIVAT AMENTI SALCIE 1,5ML*30MDZ

GEMODERIVAT AMENTI SALCIE 1,5ML*30MDZ

Hofigal
Produs in stoc
26,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Compozitie: O doza de 1/5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din amenti feminini proaspeti de salcie. Prezentare: 30 monodoze x 1/5ml. Indicatii: Hipomenoree/ oligomenoree/ amenoree/ dismenoree/ sindrom premenstrual/ dureri pelvine/ tulburari de menopauza/ hiperexcitabilitate sexuala/ sterilitate cu hipoestrogenie/ colica uterina/ colica biliara. Administrare: 1 doza de 3 ori pe zi/ diluata in putina apa inainte cu 15 min. de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala/ durata bolii/ varsta. In timpul sarcinii si in perioada de alaptare se administreaza conform indicatiilor medicului.
OND-D7GCCNMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.