HYPER BRON 60CPS

HYPER BRON 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hyper-Bron Hypericum, 60 capsule: supliment alimentar pe baza de extracte din plante cu proprietati antiinflamatoare, expectorante, calmante, cicatrizante, diuretice si dezinfectante, indicat ca adjuvant in mentinerea sanatatii aparatului respirator. Calmeaza iritatiile de la nivelul cailor respiratorii, are o actiune emolienta asupra mucoaselor si tonifica organismul, contribuind la recuperarea mai rapida a acestuia in perioadele de convalescenta. Ingrediente: extract integral, 100% natural din urmatoarele plante: frunze de Patlagina-(Plantago major), Cimbrisor-(Thymus serpyllum), Trei-frati-patati-(Viola tricolor), frunze de Salvie-(Salvia officinalis), muguri de Pin-(Pinus sylvestris), flori de Soc-(Sambucus nigra), frunze de Urzica-(Urtica dioica), Scai-vanat-(Eryngium planum), flori de Ciubotica-cucului-(Primula officinalis), flori de Lumanarica-(Verbascum phlomoides), flori si frunze de Paducel-(Crataegus monogyna), Lichen-de-piatra-(Cetraria islandica), frunze de Plamanarica-(Pulmonaria officinalis), flori de Tei-(Tilia cordata), flori de Coada-soricelului-(Achillea millefolium), maltodextrina,gelatina (capsule) Mod de administrare: cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 10 zile. Cantitate: 60 capsule. Afectiuni: Sistem respirator. Particularitati: Natural.
OND-DZZMNYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.